Toolkit huisartsen

Toolkit huisartsen

In deze toolkit vindt u verschillende middelen die u kunt gebruiken richting de huisartsen in uw regio. Zit het juiste formaat er niet bij? Neem contact met ons op!

Huisstijlelementen OPEN

In de communicatie richting huisartsen en praktijkmedewerkers kunnen regionale coalities gebruikmaken van de volgende huisstijlelementen. De elementen mogen alleen gebruikt worden inde communicatie over OPEN. Bent u geen medewerker bij een regionale coalitie en wilt u de elementen gebruiken? Dan dient u eerst toestemming te vragen aan OPEN door een mail te sturen naar communicatie@open-eerstelijn.nl

Logo’s OPEN incl. tagline (ZIP)
Logo’s OPEN zonder tagline (ZIP)
Iconen OPEN Huisstijl (ZIP)

Flyer scholing

Om huisartsen en praktijkmedewerkers meer informatie te geven over het volgen van de e-learning voor module 1, heeft OPEN een flyer ontwikkeld. U kunt de flyer verspreiden onder de deelnemende huisartsenpraktijken in uw regio.

Flyer scholing (A4-formaat)

Infographic huisarts

De infographic laat in vogelvlucht zien wat online inzage is en wat OPEN en de regionale coalities betekenen voor de huisarts. 

Infographic online (600x 1742)

Infographic online (1240 x 600)

Infographic online (2480×7200)

Infographic online en print (A4-formaat)

Infographic druk 

Infographic druk (A4-formaat)

Animatie huisarts

In één minuut vertelt de animatie wat OPEN is en hoe de regionale coalities de huisarts ondersteunen.  

Animatie (incl. ondertiteling)

Animatie (zonder ondertiteling)

Informatiebrief huisarts

De huisartsenpraktijken in uw regio zijn belangrijk voor het slagen van het OPEN-programma. Informeer hen tijdig over uw deelname.

Informatiebrief huisartsen (pdf)