Lancering e-learning uitgesteld tot eind februari

OPEN heeft de lancering van de e-learning voor module 1 uitgesteld tot eind februari. De e-learning is op dit moment nog van onvoldoende kwaliteit en voldoet niet volledig aan de leerdoelen die zijn gesteld. Om te zorgen dat huisartsen en praktijkmedewerkers de juiste scholing ontvangen, is meer tijd nodig.  

De komende weken gaan we de content optimaliseren met hulp van extra deskundigen, bijvoorbeeld door de inzet van een veranderkundige. Ook beoordeelt een testpanel van huisartsen en praktijkmedewerkers de e-learning. Zij krijgen vanaf 1 februari toegang tot de scholingsmodule. Eind februari is de e-learning beschikbaar voor de projectleiders.  

Inhoud scholingsmodule  

Module 1 gaat in op de basis van online inzage. Wat houdt online inzage precies in en wat is het nut voor huisarts, praktijkmedewerkers én patiënt? Ook de wettelijke en maatschappelijke achtergronden van online inzage worden verder toegelicht.   

Ook leren deelnemers meer over de praktische toepassing van online inzage. Wat verandert er in het HIS? En welke veranderingen zijn zichtbaar in de praktijk? Huisartsen en praktijkmedewerkers die al geëxperimenteerd hebben met online inzage, voorzien de module van ervaringsverhalen, tips en valkuilen. 

Recommended Posts