Actueel

Ontdek het laatste nieuws van OPEN en lees recente publicaties die in (vak)bladen of op externe websites zijn verschenen.

nieuws

MKBA OPEN

OPEN heeft positief effect op samenleving

We willen vanaf dag 1 weten of we op de goede weg zijn. Dat doen we door voortdurend te meten wat het resultaat van OPEN is. Bekijk de resultaten van recent onderzoek.
Meer lezen

Coronavirus heeft voorlopig geen effect op invoer OPEN

OPEN begrijpt dat huisartsen en praktijkmedewerkers nu onvoldoende tijd hebben om zich te richten op online inzage. Vooralsnog heeft dit geen effect op de planning van het OPEN-programma.
Meer lezen

Herziening Beleidsregel VIPP OPEN

Per 28 februari 2020 is de Beleidsregel VIPP OPEN op essentiële punten aangepast. De herziening is in nauwe samenwerking tussen het ministerie van VWS, OPEN en Stichting LEGIO tot stand gekomen.
Meer lezen
e-learning OPEN 2 maart van start

OPEN e-learning 2 maart online

Vanaf 2 maart kunnen alle deelnemende huisartsenpraktijken starten met de e-learning van OPEN. In de e-learning krijgen huisartsen en praktijkmedewerkers meer informatie over online inzage en de manier om dit mogelijk te maken binnen de praktijk.
Meer lezen

Webinar over de subsidieaanvraag

Waar moet u op letten voor een vlot verloop van de subsidieaanvraag? In dit webinar geven we het antwoord.
Meer lezen

Webinar voor projectleiders over PGO’s

Margo Brands van MedMij en Mariëtte Willems, Anneke Vass en Bart Brandenburg van OPEN geven een inkijkje in de wereld van persoonlijke gezondheidsomgevingen (PGO).
Meer lezen

Webinar voor projectleiders over scholing

Op 9 januari hebben Hans Lodders, projectleider scholing, Bart Brandenburg, programmamanager OPEN, en Anneke Vass, coördinator regionale coalities, een webinar gegeven over de e-learning van module 1.
Meer lezen

Lancering e-learning uitgesteld tot eind februari

OPEN heeft de lancering van de e-learning voor module 1 uitgesteld tot eind februari. Lees hier meer over in dit nieuwsbericht.
Meer lezen

Succes eHealth hangt af van zorgverlener

Het gegeven dat 70% van de patiënten eHealth wil, was de belangrijkste drijfveer voor het Huisartsenteam de Keen om van start te gaan met online diensten. Een gesprek met huisarts Jasper Schellingerhout over koudwatervrees, de arbeidsmarkt en het wegnemen van drempels.
Meer lezen

Op zoek naar wetenschappelijke publicaties?