Informatie over online inzage op Thuisarts.nl

Sinds deze maand is informatie over online inzage opgenomen op Thuisarts.nl. Patiënten die meer willen weten over online inzage vinden hier achtergrondinformatie en huisartsen en praktijkmedewerkers kunnen patiënten met vragen over online inzage voortaan ook verwijzen naar deze speciaal ontwikkelde pagina op Thuisarts.nl.

Hoe kan ik online mijn medische gegevens bekijken? Welke medische gegevens van de huisarts kan ik online bekijken? Wat zijn de voor- en nadelen van online medische gegevens bekijken? Hoe zit het met veiligheid en privacy? Deze en meer vragen zijn in samenwerking met de redactie van Thuisarts uitgewerkt op de website.

Thuisarts.nl wordt gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekte. 

Bekijk de informatie over online inzage op Thuisarts.nl: Ik wil mijn medische gegevens van de huisarts bekijken

Recommended Posts