Veelgestelde vragen PGO-aansluiting

Een PGO-aansluiting legt een universele koppeling tussen uw HIS en de PGO met een MedMij-label van uw patiënten.
De gegevens die worden uitgewisseld tussen het HIS en de PGO zijn vastgelegd in MedMij-informatiestandaarden. Voor het HIS zijn vier verplichte en één optionele standaard.
Via het UZI-register kunnen huisartsen bewijzen dat de digitale identiteit betrouwbaar is wanneer hun patiënten om online inzage in het medisch dossier vragen.
Met behulp van de informatiestandaard Huisartsgegevens kunnen patiënten met een PGO een deel van hun medische dossier bij de huisarts online inzien.
Met behulp van de informatiestandaard PDF/a kunnen patiënten met een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) bepaalde documenten in het HIS bekijken.
Met behulp van de informatiestandaard eAfspraak kunnen patiënten met een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) voorlopig alleen afspraken raadplegen.
Met behulp van de informatiestandaard Zelfmetingen kunnen patiënten met een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) eigen metingen zoals bloeddruk of glucose naar hun huisarts sturen.
Met behulp van de informatiestandaard Vragenlijsten kunnen patiënten met een PGO ingevulde vragenlijsten naar hun huisarts sturen.
Uw patiënten gebruiken nu nog DigiD om veilig in te loggen. In de toekomst komen er meerdere vormen van eHerkenning voor patiënten.